Kiírták a magyar álommelót: lehet menni cuki kiskecskéket dédelgetni

cukiság
2016 január 21., 13:21
comments 74

Önkénteseket keres a hamarosan megszülető, körülbelül 200 kisgidája mellé a törökbálinti Idamajorban működő Kecskevilág családi gazdaság. Az egész úgy hangzik, mintha az interneten cuki kisállatok képeit és videóit megosztó milliók legvadabb álmai váltak volna valóra:

photo_camera Vitaliy Ankov/RIA Novost

"Ha te is szívesenfoglalkoznál kis kecskékkel, részt vennél az ellátásukban, vagy csak simogatnád, pátyolgatnád őket az első pár napban, akkor várunk önkéntesnek Törökbálintra az Idamajorba.

Február 26 és március 10 között körülbelül 200 kis gidával fognak megörvendeztetni minket a kecske mamáink. Ha van egy kis szabadidőd, és szívesen segítenél nekünk figyelni a kis kecskéket, segíteni az első szoptatások alkalmával, akit pedig muszáj azt cumis üvegből etetni, száraz törölni és simogatni, akkor te van a mi emberünk.

Írj nekünk egy emailt az info@kecskevilag.hu címre, és írd meg mikor és hány órát tudnál jönni segíteni!"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.