Itt van a világ legcukibb kutyás oldala, amit muszáj azonnal látnod: a Nyugdíjas Kutyák Otthona!

kutya
2016 január 22., 15:28

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

A legaranyosabb oldal a Facebookon jelenleg az Old Friends Senior Dog Sanctuary névre hallgat, magyarul valahogy úgy hangozna, hogy "Régi Barátok Idős Kutyák Otthona". Ez egy menhely, ami kicsit hasonlít egy idősek otthonához, a különbség közöttük, hogy a kötött pulóvereket nem nagypapák, hanem idős kutyák hordják, mint például az alábbi képen látható Ms. Gertrude.

A menhely Tenesse államban van, és kifejezetten olyan kutyáknak biztosítanak helyet, akik már idősek, és van valamilyen egészségügyi problémájuk. Ennek a kivételezésnek az az oka, hogy az idősebb, betegeskedő állatoknak nagyon nehéz gazdát találni. Ami teljességgel érthetetlen, hiszen kinek ne kéne azonnal egy ilyen aranyos kis gombóc, mint félszemű Mildred,

vagy a dédelgetnivaló Kirby?

Szerencsére a menhelyen dolgozók tucatjával töltik fel a képeket a menhely lakóiról akár naponta többször is, akiknek életét ezáltal részletesen megismerhetjük. Ők például itt Cinnamon és Oreo, igazán jó barátok:

Őt pedig Frankie-nek hívják,

aki jó barátja Smiley-nak, ő a képen jobb oldalon látható. Nem igazán lehet elképzelni ennél barátságosabb párost.

A menhelynek kimondottan vanak sztárjai, akikről általában több kép kerül fel az oldalra, így van ez Mildreddel is. Ez itt megint ő, egy csinos lila ruhában:

Az otthon másik sztárja Toby, egy igazi sármőr,


illetve Ms. Gertrude, egy úrinő.

Egytől-egyig annyira aranyosak, hogy nem is lehet és felesleges is őket egyenként kiemelni.

Persze ettől még hiba volna nem megemlékezni Harley és Rosebud közös pihengetéséről,

vagy éppen erről a 10/10-esen cuki kollaborációról:

A kutyák élete, hiába ették már meg kenyerük javát, cseppet sem unalmas, sőt, teli van kalandokkal! Az oldal üzemeltetői az alábbi képhez ezt a kommentárt fűzték: "Leo nagyon izgatott... Ma állítólag havazni fog, és Leo szereti a havat :) ".

Majdnem egy napot kellett izgulni, amíg kiderült: végül tényleg esett a hó! Mi ez, ha nem kaland? (Az oldal kommentárja: "Leo elemében van... <3 Imádja a havat...")

A cuki oldal szerencsére eléri a célját, a kutyákat időnként örökbe fogadják. A legutóbbi szerencsések egyike Lizzie, egy szívbeteg kutyus volt, akit ez a mosolygós család vitt haza.

Nincsen náluk aranyosabb! Reméljük, mindannyian hamar gazdára találnak.

Végtelen mennyiségű cukiságért mindenképpen kövesd be az oldalukat!