Gyurcsány: Politikusi jelmezbe öltözött bűnszövetkezet vezeti az országot

POLITIKA
2016 január 23., 17:27
comments 786
photo_camera MTI Fotó: Marjai János

Nemhogy évet értékelt Gyurcsány Ferenc szombaton (immár tizenkettedik alkalommal), de egyenesen 

részleteket is idézett

 a feburárban megjelenő Sokak Magyarországa című 

programból.

A sokak Magyarországa alatt egy olyan otthonra, egy olyan hazára gondol, ahol nem csak az gyógyul, aki megengedheti magának, ahol mindenki tanulhat, aki szorgalmas és tehetséges, ahol a munkát tisztességesen megfizetik - mondta. Szerinte az oktatás, a kultúra és a művészet világa az ország legfontosabb kezelendő problémája, aztán jöhet az egészségügy.

  • Az oktatásban tíz éven belül kellene évi 15, majd 10 százalékos emeléseket végrehajtani.
  • Az egészségügybe 400 milliárd forint.

"Az országvédelem erőt sugárzó hamis díszletei mögött pusztul az ország. Urizáló, fennhéjazó, korrupt módon gazdagodó kevesek az egyik oldalon és rengeteget gürcölő, elárult, reményét vesztett sokaság a másik oldalon" - mondta. És azt is:

"A Fidesz, amely szitokszóként emlegette a privatizációt, a menekültválság árnyékában elkótyavetyéli az egyik legnagyobb nemzeti vagyont, a földet, megszervezve ezzel a rendszerváltozás utáni időszak legnagyobb és legkorruptabb privatizációját. Magyarországnak ma nem kormánya van, hanem egy politikusi jelmezbe öltözött bűnszövetkezet vezeti az országot, amelynek az élén a miniszterelnök áll."

Gyurcsány szerint szabályozott, ellenőrzött módon nemcsak, hogy képesek lennén befogadni embereket a menekültválságban, de jól is járnánk ezzel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.