New York-i utcákon futott végig a vágóhídról megszökött tehén

ÁLLAT
2016 január 23., 21:36
comments 180

A következő jelenetre lettek figyelmesek a járókelők Queensben, New Yorkban:

Egy tehén a közelben lévő vágóhídról menekült el.

A Freddie nevű tehénről szóló felvételekből nagy sláger lett az interneten, de ez sem mentette volna meg az állatot attól, hogy levágják, miután befogták.

A böllér már élezte is a kését, amikor befutott egy állatmenhelyt vezető férfi, Mike Sutra. Az állatvédők azt mondták, hogy 

ha már Freddie elég okos volt ahhoz, hogy elmeneküljön, megérdemli, hogy éljen. 

Ezt viszont nem hatotta volna meg a mészárszék vezetőit, mert az állatra már letették a foglalót. A vásárlók itt rámutathatnak bármelyik állatra, ott helyben levágják nekik, aztán vihetik is haza vacsorára.

Sutra végül (aki a Daily Dotnak mondta el a történetét) sikeresen tárgyalt, és magával vihette Freddie-t a menhelyre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.