Próbálja ki a legújabb pasziánsz alkalmazást Donald Rumsfeldtől

Játék
2016 január 23., 08:55
comments 30

Van egy 83 éves volt amerikai hadügyminiszter, aki nem ért számítógépekhez. Donald Rumsfeldnek hívják, fontos szerepe volt például az iraki háborúban. Na, ő dobott most a piacra egy új iPhone-os játékot, Churchill Pasziánsz néven.

Valószínűleg ez a világ egyetlen játéka, ami úgy készült, hogy egy idős ember emlékeztetőket mondott fel egy diktafonra, és a fejlesztők pedig ezek alapján kódoltak.

A Wall Street Journalban elég részletesen el lehet olvasni a történetet, ez meg a játék trailere. Ha valaki kipróbálta, akkor feltétlenül írja meg a megirom@444.hu emailre, hogy milyen volt.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.