Profi építőket keres a Lego

Játék
2016 január 24., 14:03
comments 65

A dán játékgyár a Legoland parkjaiba keres építőket, akiknek a dolguk az lenne, hogy Lego-kockákból összerakott látványosságokat emeljenek. 

A cégnél jelenleg ötven ember dolgozik ebben a munkakörben, most további húszat keresnek. 

Az álláshirdetés szerint a jelöltnek ismernie kell a Lego-építés alapjait, biztonságos, stabil és pontos megfelelőjét kell tudnia felépíteni különféle modelleknek, kezdve a miniatűr alkotásoktól egészen az életnagyságú építményekig. 

Bármennyire is álommunkának hangzik, alighanem nem kezdőket várnak. A cég alapos jártasságot vár el a legózásból, ehhez pedig jó kommunikációs képességek és alapvető számítógépes ismeretek is kell, hogy társuljanak. Ami sajnos sokaknak rossz hír lehet, hogy a cég most főleg az amerikai parkjaiba keres építőket, azaz csak olyan jelölt jöhet szóba, akinek az amerikai munkavállalása nem problémás.  (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.