A hóviharból mentették ki ezt a sokkolóan aranyos, jéggé fagyott malacot

Síelni indult eredetileg a Smith család, de a fél Amerikát hóba fullasztó időjárás miatt útközben tudták meg, hogy a síterepükhöz vezető utat lezárták. Ők itt Smith-ék:

Kiválasztottak egy síkvidéki hotelt, hogy ott bekkeljék ki az ítéletidőt, ám odafelé tartva valami furcsát vettek észre az út mellett. A családapa leírása szerint konkrétan egy "fehéres-rózsaszínes púpot" vett észre a hóban. Amikor azt is kiszúrta, hogy a púphoz lábnyomok vezetnek, félrehúzódott, hogy megvizsgálják a jelenséget, amit elsőre mosómedvének vélt. A púp malackának bizonyult, méghozzá, az körülményeknek megfelelően mozgásképtelenre fagyott, sebekkel és karmolásokkal csíkozott, alig élő malackának. Kapásból azt sem tudták, él-e, hal-e, de amikor az apa felemelte, visított egyet.

A párosujjú patást a hotel háziállatokat tiltó szabályait megszegve becsempészték a kádig, hogy utána rövid időn belül egynapos internetes hírességgé váljanak. 

Akinek eddig nem robbantak szét az ilyen helyzetekben könnyen felrobbanó belső szervei, az most vigyázzon, mert mutatom, hogyan csámcsogott az éhező malac, mikor megkínálták banánnal:

Az állat hamar visszanyerte a formáját, Smith-ék azonban hiába laknak egy Will Ferrell Chevy Chase nevű városban, mégsem tudták befogadni, hanem, amint elolvad a hó, elviszik egy Maryland állambeli farmra, ami éppen az ilyen talált állatok befogadására rendezkedett be.

A cikk illusztrálása végett ki akartam vinni a hóba lefotózni a pont újszülött sertés méretű Füles kutyát, ám ő havazás idején csak erre hajlandó:

(via buzzfeed)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.