Daniel Radcliffe egy új drámában egy fingó hullát játszik, aki barátra talál

a hetedik művészet
2016 január 26., 19:24
comments 125

A Harry Potter-sorozat főszereplőjét játszó Daniel Radcliffe sosem látott művészi magasságokba tört. Az új filmjében, a Swiss Army Manben egy partra vetette hullát játszik, aminek különleges képessége van:

az érzelmeit fingással fejezi ki.

Így alakít ki bromance-et a másik főszereplővel, a Vérző olaj és a 12 év rabszolgaság című Oscar-díjas filmekből ismert Paul Danóval.

photo_camera Paul Dano és Daniel Radcliffe a Swiss Army Man két főszereplője a film utah-i premierjén, január 22-én (Fotó: Valerie Macon / AFP)

Ez alapján a Swiss Army Man minden idők legjobb filmjének tűnik, mégis sokan felháborodva elhagyták a mozitermet a film bemutatóján a Sundance fesztiválon.

Állítólag egy fingós poénból indult az egész, de aztán vígjátéki elemekkel tarkított, halandóságról szóló dráma lett belőle. Volt, aki úgy jellemezte, hogy „egy vaskos, gyönyörű, vicces, elgondolkodtató, és legfőképpen egy tökéletes munka”.

Daniel Radcliffe azt mondta a szerepéről: imádja, hogy „perverz és őrült”. Mint mondta:

„Nagyon izgalmas, hogy őszinte legyek, a fingást a komédián kívül másra is használni, például történetvezetésre és érzelmekre és néhány embert kényelmetlen helyzetbe hozni... Van ebben valami csodálatos."

Lassan újra kell fogalmaznom egy korábbi állításomat: a valóság kezd South Park-osabb lenni a South Parknál. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt