Ismerd meg a férfit, aki mindig az aktuális nassolnivalója szerint sminkeli ki magát


Mint azt tudjátok, én egy jól táplált ribanc vagyok, láthatóan szeretek enni és sminkelni is. Szóval miért is ne merítenék inspirációt egy hatalmas, ízletes zacskó Cheddar Ruffles-ből?

- írja Tim O, a világ egyik legeredetibb Instagramjának tulajdonosa fenti képe alá. Nem ő az első férfi beautyblogger, és nem is az első férfi a világon, aki ki szokta sminkelni magát, de ő a legelső, aki a sok uncsi smink összeállítása után rájött arra a nagyon fontos dologra, hogy egy beautyblog akkor lesz igazán izgalmas, ha az alkotójuk a személyiségét is beleteszi a munkájába. 

Mélyen magába nézett és rájött, hogy a lehető legjobban az áll neki, ha ötvözi két igazi nagy szenvedélyét, a nassolást és a sminkelést, és aktuális nassolnivalói alapján festi ki magát. A csipsz-sminkelés remekül megy neki, ha nem lenne odatéve, akkor is azonnal tudnám, hogy a narancssárga színösszeállítás eredetileg egy Cheetos zacskóján volt.

“Imádom elfogadni magamat a hibáimmal együtt!" - ez Tim életfilozófiája. Mindenkinek azt tanácsolja, hogy ismerje fel a saját hibáit, bízzon magában, hogy amikor arra kerül a sor, hogy mások kritizálják, leperegjenek róla a sértő szavak. Ezért is hirdeti minden képe alatt nagyon büszkén, hogy kövér és kopasz is. Semmilyen előítélet és semmilyen színösszeállítás nem jelent neki akadályt:

Tim sok pozitív visszajelzést kap, a nagy sikernek köszönhetően elindította saját Youtube-csatornáját is, ahol remélhetőleg még több nassolnivaló-inspirálta sminket fogunk látni tőle. Szuper látni, milyen kreatívan felismerte: ha nem akar unalmassá válni, el kell hagynia a klasszikus ropogtatnivalók műfaját, és más kalóriadús nassolnivalók alapján is inspirálódnia kell. Ennek megfelelően az alábbi videóban egy doboz Budlight alapján sminkeli ki magát:

(Boredpanda)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.