Halkó Gabriella lett a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatója

media
2016 január 28., 08:25
comments 60

Halkónak van egy közös gyermeke Jáksó Lászlóval, így nem meglepő, hogy az ő cége gyártotta méltán sikeres Marslakók című sorozatot. A meglepő, hogy Halkótól és cégétől, az Apropó Kft.-től a páratlan siker után sem vált meg a közmédia, jelenleg is az egyik legnagyobb műsorgyártója az MTVA-nak. 2011 óta 2,58 milliárd forint értékben kötött gyártási szerződéseket a cég. Bónusz: Halkó véletlenül ugyanabban a Szerb utcai házban él, mint amiben korábban Árpád Habony. (Index)

Update:

Valótlanul állítottuk, hogy Halkó Gabriella ugyanott élt mint Habony Árpád. Halkó nem rendelkezik sem bérleti joggal, sem tulajdonjoggal a Szerb utcai házban, és nem is élt ott soha. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.