Tarlós: Az utazóközönség semmit sem fog megérezni abból, hogy az állam üzemelteti az agglomerációs járatokat

Budapest
2016 január 28., 08:11
comments 37

Tarlós István a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, hogy 

"az agglomerációs tömegközlekedés költségeit vállalja az állam, és bármilyen lassú is lesz az átalakítás folyamata, ebből az utazóközönség semmit nem fog megérezni."

Az erről folyó tárgyalások jó hangulatban folynak, és bár egyelőre nincsen szó róla, de Tarlós szerint vannak ütőkártyáik. Ilyennek nevezte, hogy akár kivethetik a jövőben bevezetendő dugódíjat az összes Volán-buszra, felszámíthatnak pénzt a buszfordulókért, és akár belengethetik a

"behajtási díj kivetését akár a MÁV-ra is". 

A főpolgármester szerint azért egyelő nem ebbe az irányba haladnak a dolgok.

photo_camera

Arról, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdán támogatta a 2024-es budapesti olimpiai pályázathoz szükséges helyszínkiválasztási javaslatot, elmondta, hogy 

"Budapest településszerkezete messzemenőkig alkalmas az olimpiai játékok megrendezésére."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.