Bucsi Rékát a szerelem hajtja Berlinbe

Ajánló
2016 január 29., 09:10

A MOME animációs szakán végzett Bucsi Réka legújabb animációs kisfilmje, a LOVE a két hét múlva induló Berlini Filmfesztivál rövidfilmes versenyprogramjában szerepel. Réka 2014-ben már Symphony no. 42 című kisfilmjével is kijutott a fesztiválra, ami végül Sundance filmfesztivált is megjárta és csak egy hajszállal maradt le az Oscar-jelöléstől.

Bucsi Réka (fotó: Mohai Balázs / MTI)
photo_camera Bucsi Réka (fotó: Mohai Balázs / MTI)

A LOVE magától értetődően a szerelemről mesél, ami szoláris rendszereken átívelő. A történet vázát néma, haiku-jellegű jelenetek lánca alkotja, ami egy különleges bolygón játszódik, egy messzi-messzi galaxisban. A bolygó egy külső hatás által elkezd átalakulni, a rajta lakó lényekkel együtt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.