Falopás-hírek

bűnügy
2016 január 30., 12:34
comments 40

A császártöltési körzeti megbízott az épp pihenőidejét töltő Haszilló Attila rendőr zászlóst értesítette, hogy falopás készülődik, számol be a Police.hu. A rendőr értesítette szintén pihenő társát, és megfigyelés alá vették a megadott, hajósi területet. Nem sokkal később, éjfél után fél órával megállítottak autót, amiben három keceli férfi volt, és egy csomó lopott fa. Majd nem sokkal később egy másik autót állítottak meg, amiben négy keceli volt, és a következő, igazolatlan rakomány:

photo_camera

A nyíracsádi rendőrök épp a Sport utcában járőröztek, amikor felfigyeltek arra, hogy két férfi a temetőben lévő fasor egyik fáját próbálja kiváni. Lopás gyanúja miatt vették szabálysértési őrizetbe a 20 és 21 éves elkövetőket.

(Police, Police)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.