Közzétett a CIA egy rakás valódi X-aktát

ufó
2016 január 30., 12:27
comments 78

Saját honlapján mutatott be a CIA néhány olyan, a titkosügynökök azonosítatlan repülő objektumokról szóló vizsgálatait taglaló, ötvenes évekbeli dokumentumot, amelyeket eredetileg még 1978-ban tettek közzé, egy akkori közérdekű adatigénylés nyomán.

photo_camera UFÓ-tervrajz az egyik dokumentumból.

Sőt, az X-akták újraindítása nyomán direkt úgy csoportosították a most bemutatott 5-5 dokumentumot, hogy az egyik csoportot a lelkes Mulder ügynöknek, a másik pedig a szkeptikus Scully ügynöknek ajánlják. Azaz az első öt iromány inkább szemtanúk beszámolóinak leírása, a másik öt pedig tudósok racionalizáló magyarázatairól számol be.

Kötelező azoknak, akik első kézből szeretnének a – minden bizonnyal sajnos minden valóban lényeges elemtől gondosan megtisztított – eredeti dokumentumokból tájékódni a tényleg kardinális kérdésekben. Az egész gigantikus CIA-ufóadatbázis itt van.

photo_camera UFÓ-észlelési grafikon az egyik dokumentumból.

(CIA)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.