Téglával és csúzlival támadtak meg egy tápiószecsői férfit

bűnügy
2016 január 31., 19:43
comments 32

Garázdaság miatt nyomoz a nagykátai rendőrség B. Sándor 40 éves tápiószecsői lakos és társai ellen.

B. Sándor szombaton 14:45 körül Tápiószecső egyik utcájában keveredett szóváltásba egy 34 éves, szintén tápiószecsői férfival, aki a vita közben B. Sándort egy vascsővel a könyökén megütötte, majd a helyszínről elmenekült.

Rövid idő elteltével B. Sándor három társával (egy 19 éves, egy 57 éves és egy 30 éves tápiószecsői lakossal) jelent meg a 34 éves férfi házánál, akit téglával kezdtek dobálni, majd egy csúzlival meglőtték.

A 19 éves férfi közben egy fegyverrel vagy annak utánzatával meglőtte a 34 éves férfi egyik szemét, akit emiatt elvittek a mentők.

A nagykátai járőrök a 40 éves férfit és B. József 57 éves tápiószecsői lakost a helyszínen elfogták és előállították, majd a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A 19 éves férfit másnap 1:20-kor Tápióságon fogták el a rendőrök. Ő szintén gyanúsított. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.