Hogy lehet segíteni a drogfüggő kismamákon?

életmód
2016 február 01., 19:42

Két terhes nőt vittek kórházba Törökszentmiklós nyomortelepéről csütörtök éjjel, dizájnerdrogtól lettek rosszul. Ott a herbálozás a mindennapok része. Egyelőre egymásnak ellentmondó hírek vannak a csecsemők állapotáról, akiket császármetszéssel hoztak világra. Az biztos, hogy mindkét nő életveszélyes állapotban van.

A terhes anyák kábítószerezéséről többek között Zacher Gábor toxikológus, a Honvéd Kórház főorvosa is beszélt a televízióban.

A kifejezetten függő, droghasználó terhes nőket segítő Józan Babák Klub közleményt adott ki a Törökszentmiklóson történt túladagolások miatt, leírták azt is, hogy szerintük egyáltalán nem segített, amit Zacher mondott a tévében.

A Józan Babák Klub mai sajtóközleményeSegítség droghasználó várandós nők részére – hozzászólásunk a törökszentmiklósi...

Posted by József Oberth on Monday, February 1, 2016

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.