Megtámadta az őt ellátó mentősöket egy férfi a VI. kerületben

bűnügy
2016 február 01., 08:55
comments 34
Rendőrök és mentők 2016. január 31-én Budapest VI. kerületében, az Eötvös utca és Aradi utca kereszteződésében, ahol a mentőkre támadt egy férfi.
photo_camera

A mentőkre támadt egy férfi vasárnap este a VI. kerületben, az Eötvös utca és Aradi utca kereszteződésében. A férfi a földön feküdt, mikor a mentősök kiértek hozzá, azonban mikor el akarták látni, rájuk támadt, egy mentőápoló megsérült. A zavartan viselkedő férfit a kiérkező rendőrök fogták le, majd őrizet mellett kórházba vitték. A sérült ápoló is kórházba került. (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.