A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 471 milliót költött erre a béna honlapra, ezért a DK feljelentést tett

INTERNET
2016 február 02., 16:12
comments 241

Rendőrségi feljelentést tesz a Demokratikus Koalíció a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új honlapja miatt.

A párt szerint ugyanis a 471 milliós informatikai fejlesztés, amire uniós pénzt is költöttek, tízszeresen túl lehet árazva, hiszen egy ingyenesen használható rendszerben készült.

Így néz ki a nyitóoldal:

photo_camera

Az agrárkamara a múlt héten a Hír TV-nek nem árulta el, mire költötték pontosan a pénzt, csak hogy a honlap fejlesztése mellett a rendszer üzemeltetéséhez szükséges berendezésekre is költöttek. De szerintük a munkát a közbeszerzési eljáráson a legalacsonyabb árat ajánló cég kapta. (Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.