Pozor!!4 Újra testnedvfantom támad a pozsonyi nőkre

bulvár
2016 február 03., 11:30
comments 45

Követőre talált a pozsonyi kakifantom! A utánzó húggyal támad nőkre a szlovák fővárosban, a harminc év körüli férfi péntek óta már négy hölgyre és két kislányra csapott le, írja a bumm.sk

Pénteken a Radlinský utcában egy 30 éves nőre támadott a pisafantom, aki még aznap a  Tomášik utcában is lecsapott egy 31 éves áldozatra is. Szombaton már három esetről érkezett bejelentés: egy 29 éves nő, egy 15 éves lány és 26 éves nőt hívta a rendőröket, hogy

levizelte őket a pisafantom.

A rendőrség felhívást tett közzé, amiben azt kérik, ha áldozattá válnak, vagy csak szemtanúi a garázdaságnak, azonnal jelentkezzenek. 

Tavaly tartotta rettegésben Pozsonyt a kakifantom, akit végül november végén sikerült elkapni. Martin M., aki amúgy a szlovák hadsereg vezérkari főnöke második helyettesének fia, 2015 áprilisa óta kente össze a nőket szaros kézzel. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.