Csak hogy az időjáráshoz méltó hangulatban zárjuk az estét

a hetedik művészet
2016 február 04., 00:03

Kedvenc subredditemben, a /r/deepintoyoutube-on került elém a Weber Cooks Youtube-csatorna és sztárja, a szakács Steven Reed, aki

elképesztően nyomasztó zenei aláfestéssel, még annál is nyomasztóbb körülmények között főzi mindennél nyomasztóbb ételeit.

Reed nem híve a Michelin-baszakodásnak, receptjei sosem állnak több összetevőből négynél, amiből egy a mikrohullámú sütő. Három receptje közül nekem a Krumplipüré krémesített kukoricával a kedvencem.

Összetevők:

  • krumpli;
  • krémesítettkukorica-konzerv.

Elkészítés:

A krumplit héjastul bedobod a mikróba tíz percre, héjastul széttrancsírozod egy villával, ráborítod a konzervet, és visszarakod három percre a mikróba.

A spagetti se sokkal bonyolultabb.

Összetevők:

  • spagetti;
  • víz;
  • konzerv paradicsomszósz.

Elkészítés:

A spagettit összetöröd, leöntöd vízzel és tíz percre berakod a mikróba. Ráborítod a konzervet, és visszarakod három percre a mikróba.

A harmadik receptet már el se spoilerezném:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.