Csak hogy az időjáráshoz méltó hangulatban zárjuk az estét

Kedvenc subredditemben, a /r/deepintoyoutube-on került elém a Weber Cooks Youtube-csatorna és sztárja, a szakács Steven Reed, aki

elképesztően nyomasztó zenei aláfestéssel, még annál is nyomasztóbb körülmények között főzi mindennél nyomasztóbb ételeit.

Reed nem híve a Michelin-baszakodásnak, receptjei sosem állnak több összetevőből négynél, amiből egy a mikrohullámú sütő. Három receptje közül nekem a Krumplipüré krémesített kukoricával a kedvencem.

Összetevők:

  • krumpli;
  • krémesítettkukorica-konzerv.

Elkészítés:

A krumplit héjastul bedobod a mikróba tíz percre, héjastul széttrancsírozod egy villával, ráborítod a konzervet, és visszarakod három percre a mikróba.

A spagetti se sokkal bonyolultabb.

Összetevők:

  • spagetti;
  • víz;
  • konzerv paradicsomszósz.

Elkészítés:

A spagettit összetöröd, leöntöd vízzel és tíz percre berakod a mikróba. Ráborítod a konzervet, és visszarakod három percre a mikróba.

A harmadik receptet már el se spoilerezném: