Ha azt hiszed, mindent tudsz a Facebookról, erre válaszolj: Kinek van több lájkja, Tibi atyának, vagy az Emo rockereknek Tibi atya ellen?

kvíz
2016 február 07., 18:19
  • Álmomban néha felriadok, verejtékezem, és ijedten arra gondolok: "Ha hirtelen kitörne egy háború, ki nyerné meg? Tibi atya, vagy az Emo rockerek Tibi atya ellen?", aztán gyorsan megnézem, melyiküket lájkolják többen a Facebookon, a válasz pedig egyértelmű lesz. Nyugodtan alszom tovább.
  • Később feljön a nap, de a szorongás nem szűnik. "Milyen TV-műsort kellene néznem? Olyat szeretnék, amiről mindenkivel tudok beszélgetni. Vajon a Szulejmánt vagy a Barátok köztöt szeretik többen? Hogyan illeszkedhetnék be a társadalomba?" - kap el az ideg, de miután megnéztem, melyik sorozat oldalát lájkolják többen, nyugodtan térek vissza a napi teendőimhez.
  • De este, buli előtt megint ezen rágódom: "Olyan nehéz dűlőre jutni más emberekkel. Hogyan nyerhetném el több ember szimpátiáját? Inkább a Minions Idézetek vagy a HUMOR DÓZIS ÉS IDÉZETEK oldalról osszak meg egy képet ma reggel?" Csak meg kell néznem a lájkokat és máris kiderül, hogyan leszek népszerűbb.
  • Ha néha te sem tudod kiverni a fejedből a gondolatot, két Facebook-oldal közül vajon melyiket lájkolták többen, vezesd le a kényszeres szokásodból eredő feszültséget és töltsd ki a kvízt!Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.