Ha azt hiszed, mindent tudsz a Facebookról, erre válaszolj: Kinek van több lájkja, Tibi atyának, vagy az Emo rockereknek Tibi atya ellen?

2016 február 7., vasárnap 18:19
180
  • Álmomban néha felriadok, verejtékezem, és ijedten arra gondolok: "Ha hirtelen kitörne egy háború, ki nyerné meg? Tibi atya, vagy az Emo rockerek Tibi atya ellen?", aztán gyorsan megnézem, melyiküket lájkolják többen a Facebookon, a válasz pedig egyértelmű lesz. Nyugodtan alszom tovább.
  • Később feljön a nap, de a szorongás nem szűnik. "Milyen TV-műsort kellene néznem? Olyat szeretnék, amiről mindenkivel tudok beszélgetni. Vajon a Szulejmánt vagy a Barátok köztöt szeretik többen? Hogyan illeszkedhetnék be a társadalomba?" - kap el az ideg, de miután megnéztem, melyik sorozat oldalát lájkolják többen, nyugodtan térek vissza a napi teendőimhez.
  • De este, buli előtt megint ezen rágódom: "Olyan nehéz dűlőre jutni más emberekkel. Hogyan nyerhetném el több ember szimpátiáját? Inkább a Minions Idézetek vagy a HUMOR DÓZIS ÉS IDÉZETEK oldalról osszak meg egy képet ma reggel?" Csak meg kell néznem a lájkokat és máris kiderül, hogyan leszek népszerűbb.
  • Ha néha te sem tudod kiverni a fejedből a gondolatot, két Facebook-oldal közül vajon melyiket lájkolták többen, vezesd le a kényszeres szokásodból eredő feszültséget és töltsd ki a kvízt!Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt