Nagyon kicsi az esélye annak, hogy valakit egy meteorit csapjon agyon, de egy indiai férfinak most bejött

baleset
2016 február 08., 13:18
comments 215

Pár éve egy Alan Harris nevű csillagász kiszámolta, hogy nagyjából 1:700000 az esélye annak, hogy valakit egy Földre zuhanó meteorit csapjon agyon, így eddig túlzottan senki sem izgatta magát emiatt. 

Valószínűleg az a 40 éves indiai férfi lehet az első, aki egy űrből lezúgó tárgy miatt halt meg, akit hétvégén Tamil Nadu tartományban talált egy egy kődarab. A becsapódás helyszínén egy másfél méter mély kráter maradt.

A robbanás következtében egy magániskola udvarán három kertész megsérült és több ablak is betört. A hatóságok először terrortámadásra gyanakodtak, de a nyomozás során nem találtak robbanószert. Másnap a tartomány egyik minisztere jelentette be, hogy a Kamaraj nevő sofőr halálát a meteorit okozta.  (via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.