Végrehajtás indult Simicska egyik fő cége ellen, mert elírtak valamit

POLITIKA
2016 február 09., 06:04
comments 71

Végrehajtás van érvényben a Simicska Lajos cégbirodalmának egyik fő közbeiktatott cégén, a Pro A vagyonkezelőn, a NAV ugyanis január végén bejegyzett egy ilyet. Benyó Zsuzsanna, a Pro A és a Pro B ügyvezetője azt nyilatkozta a Népszabadságnak, hogy azért történt a bejegyzés, mert

elírtak egy adószámot.

De bíznak benne, a végrehajtást hamarosan törlik. Igaz, a bonyolult céghálót nem lehet könnyű követni, még a legrátermettebb cégjogászoknak sem.

photo_camera Így múlik a világ dicsősége.

Nehéz nem észrevenni az összefüggést a végrehajtás és Vida Ildikó Simicska-közeli NAV-elnök távozása között, igaz, egy hasonló hiba miatt egyszer 2013-ban is volt végrehajtás a központi Simicska-céggel szemben.

A Pro A és a Pro B egyébként 2014-ben egyaránt közel négymilliárd forintos profitot értek el, de a tavalyi, kormánnyal folytatott média-, plakát- egyéb háborúval töltött évben valószínűleg a töredékére estek a bevételek.

(Nol.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.