Meggyógyították a kislányát, hálából kifestette a kórház egyik szobáját

Tbg
életmód
2016 február 10., 10:10

A Pest megyei Norbert osztotta meg Facebookján történetét, amely azzal kezdődött, hogy kislánya megbetegedett, ezért a kistarcsai Flór Ferenc kórházba került.

photo_camera

A néhány éves kislányuk meggyógyult, és család annyira meg volt hatódva az orvosok és az ápolók gondosságáról, hogy a családfő fogta magát, és újrafestette az egyik lepusztult helyiséget.

„Gondoltam értékelem az erőfeszítésuket es vala hogy meg hálálom. Én Festő kent keresem a kenyerem... Es amien álapotok közt kell dolgozniuk.. Na az ki akasztó. Nem is volt kerdes mibenvaló lessz a hálám. Fel ajánlottam hát én is a szakmai tudásom ingyen és bér mentve,h igényes környezetben legyenek. Szükség van a segitsegre h ezek az emberek (Dr,ápolók,nőverek) Ne veszitsék hitüket a hivatásukban !!!! Elötte utána kepek hálából a gyermek osztály nak!:)”

- írta Norbert nyilvános posztjában.

Szép történet a hálamázról. Kerestük a kórházat, de meglehetősen visszafogottan annyit közöltek:

„A főigazgató úr nyilatkozhat ebben az ügyben, de nem kíván hozzászólni”

Szerencsére az Indexnek annyit elmondott Trombitás Zoltán, hogy

„Mindenképpen tenni akart azért, hogy a hálát kimutassa, mi pedig ezt nagyon értékeltük. Az osztályvezető főorvossal kiválasztottak egy irodahelyiséget és egy színt, a férfi pedig a hétvégén saját pénzéből megvásárolta a festéket és megcsinálta a festést.”