A pécsi bányászok is csatlakoznak a tüntető tanárokhoz

politika
2016 február 11., 19:07
comments 350

A Járadékos Bányászok Szakszervezete bejelentette, hogy csatlakoznak a szombatra meghirdetett pedagógustüntetéshez. A résztvevő bányászokat busszal szállítanák a fővárosba. 

A szakszervezet alelnöke, Sápi József a Facebookon azt írta, hogy most meg tudják mutatni, hogy van összetartás. Még az sem lehet akadály, ha valakinek nem lenne pénze az utazásra, mivel annyi buszt indítanak amennyi jelentkező van. Úgy érzi, hogy most fordult a kocka, és meg tudják mutatni, hogy ők vannak többen. (via pecsistop.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.