A Tiborcz-birtokra költöznek Orbán Ráhelék

POLITIKA
2016 február 11., 06:03
comments 231

Szerdán derült ki, hogy Orbán Ráhel állapotos, és már a 4-5. hónapban járhat. A Blikk úgy tudja, hogy férje családjának birtokára, Tükröspusztára költöznek és ott rendezkednek be babavárásilag. Korábban itt tartották lagzijukat Tiborcz Istvánnal. 

Fotó: Burger Barna / MTI
photo_camera Fotó: Burger Barna / MTI

A lap felidézi Orbán Viktor szavait, amiket még Ráhel lánya esküvője idején mondott 

"unokáról egyelőre nem szóltak, hogy érkezne. De remélem, előbb-utóbb gyarapodunk. Ez a bejelentés még hátravan, s azt hiszem, nekem mellbevágóbb lesz, mint az esküvőé. Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagypapának szólítanak."

(Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.