Immár hivatalosan is Mészáros Lőrincé az eszéki focicsapat

futball
2016 február 12., 11:50
comments 52

Ünnepélyes ceremónián írta alá az eszéki fociklub, az NK Osijek megvételéről szóló szerződést Eszéken Mészáros Lőrinc. Az ünnepségen megjelent a klub egykori legendás játékosa, a világbajnoki bronzérmes Davor Šuker, illetve Mészáros másik fociklubjának szintén vébé-broznzérmes edzője, Robert Jarni is.

Mészáros az eszéki önkormányzattól vette meg a klub többségi tulajdonát. A csapat új elnöke az új kisebbségi tulajdonos, a horvát Ivan Meštrović lett. Ő azt mondta, hogy Mészárossal

nem maguknak, hanem az eszékieknek vették meg a klubot.

A 442 beszámolója szerint Mészáros horvátul köszöntötte a kétszáz vendéget, majd elbüszkélkedett vele, hogy van neki egy másik klubja is egy olyan városban, ahol ő a polgármester. Majd egyből stadionfelújítást ígért, meg nemzetközi kupaszereplést, és saját nevelésű játékosokból álló csapatot - amit egyelőre még a Puskás FC-vel sem sikerült megvalósítania, pedig az elméletileg azért lett, hogy a névadó akadémián nevelkedett játékosoknak legyen hol játszaniuk, lol. (Via MTI. Címlapkép: Koszticsák Szilárd / MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt