Immár hivatalosan is Mészáros Lőrincé az eszéki focicsapat

Ünnepélyes ceremónián írta alá az eszéki fociklub, az NK Osijek megvételéről szóló szerződést Eszéken Mészáros Lőrinc. Az ünnepségen megjelent a klub egykori legendás játékosa, a világbajnoki bronzérmes Davor Šuker, illetve Mészáros másik fociklubjának szintén vébé-broznzérmes edzője, Robert Jarni is.

Mészáros az eszéki önkormányzattól vette meg a klub többségi tulajdonát. A csapat új elnöke az új kisebbségi tulajdonos, a horvát Ivan Meštrović lett. Ő azt mondta, hogy Mészárossal

nem maguknak, hanem az eszékieknek vették meg a klubot.

A 442 beszámolója szerint Mészáros horvátul köszöntötte a kétszáz vendéget, majd elbüszkélkedett vele, hogy van neki egy másik klubja is egy olyan városban, ahol ő a polgármester. Majd egyből stadionfelújítást ígért, meg nemzetközi kupaszereplést, és saját nevelésű játékosokból álló csapatot - amit egyelőre még a Puskás FC-vel sem sikerült megvalósítania, pedig az elméletileg azért lett, hogy a névadó akadémián nevelkedett játékosoknak legyen hol játszaniuk, lol. (Via MTI. Címlapkép: Koszticsák Szilárd / MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.