Egy év börtönre ítélték a TV2-es jóst, aki 3 milliós családi örökséget csalt ki egy nőből

Stephanus, a TV2-n futó Ezo TV nevű telejósda tisztánlátója, vagyis Borda István Vilmos 2011-ben azt mondta egy nőnek, utalja át neki a 3 millió forintos családi örökségét, mert így Stephanus le tudja venni a pénzről a rontást, ami után a nő végre sikeres vállalkozást indíthat majd. A nő elutalta a pénzt, de nem kapta vissza, ezért feljelentette a tévés jóst. A bíróság csalásért egy év börtönre ítélte, amit két évre felfüggesztettek.

Oldalak, amiket soha ne keress fel #1: István jós honlapja

Stephanus véleménye az ítéletről:

"Vissza akartam adni a pénzt, és egy részét már törlesztettem is korábban, de a bíróság úgy ítélte meg, amikor kölcsönkértem, nem volt reális esélyem arra, hogy egyszer visszaadjam. Az ítéletem enyhe, rosszabb is lehetett volna! Ennek ellenére pszichésen teljesen kikészültem. Ágynak estem, december 19-én édesanyám vidékről jött fel, kórházba vitt. Ott derült ki, három agyi in­farktusom volt és kétoldali tüdőgyulladásom. Mesterséges kómába tettek, anyámat felkészítették a legrosszabbra is. Az orvos szerint csoda, hogy élek!"

Oldalak, amiket soha ne keress fel #2: Stephanus elit jósdája

Bár nem emiatt ítélték el, de érdemes megemlíteni, hogy Stephanus nem csak ennek a nőnek tartozik rengeteg pénzzel. A Bors ír egy bizonyos Marikáról is, aki Svájcban él, és 7 év alatt összesen már több mint 20 millió forintot költött Stephanus rezsijére, születésnapjára, de ebből egy forintot sem kapott vissza tőle. Nem igazán derül ki, hogy Stephanus és Marika milyen kapcsolatban állnak egymással, egyáltalán miért és mikor merült fel az ötlet, hogy Marika időnként pénzzel támogassa Stephanust, vagy hogy most ez kölcsön vagy támogatás, amit nem kell visszaadni, mert az egész történet nagyon zavaros. 

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy valahol Svájcban lakik egy Marika nevű nő, aki életében már legalább 20 milliót költött egy tévés tisztánlátó jósra, aki nem a gyereke, de még csak nem is a rokona. 

Milyen kiszámíthatatlan és fordulatos tud lenni az élet!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.