BRÉKING!!!! Visszatért az internetre a magyar beautybloggerek ősanyja, Plastic Tinkerbell

2016 február 15., hétfő 22:02
173

Régebben óriási seggnyalásnak tartottam, amikor valamelyik magyar blogger azzal kezdte a "☕ Reggeli Rutinom 🍓" videóját, hogy "sminkelés közben megnézem The Very Style Blog Szandra unboxingját", de nemrég feltűnt, hogy egy ideje nekem is az az első dolgom kávéfőzés után minden reggel, hogy megnézzek valamit Citromhab Évitől vagy Móni szépségvilágától. Persze ha tőlük nincs semmi új, megteszi Viszkok Fruzsi és Gabifrizurái is, és ha ők sem töltenek fel semmit, régi részeket nézek meg. Részeket, becézgetem már a videókat, mintha tévéműsorok lennének, mint egy drogfüggő.

De ami ennél fontosabb, hogy Plastic Tinkerbell, a mai beautyblogok ősanyja Kovács Noémi néven egy hete újra visszatért az internetre! Kicsit szégyellem magam miatta, hogy csak most vettem észre, de legalább észrevettem. 

Aki nem ismerné, annak elmondom, hogy Noémi emlékeim szerint kb. 2010-ben indította el a blogját és a Youtube-csatornáját Plastic Tinkerbell néven, akkor, amikor Viszkok Fruzsi még azt sem tudta, mi az a vízvonal, akkor, amikor Móni még csak látásból sem ismerte Máriót. Ezzel ő lett a legelső magyar ember, aki úgy honosította meg a külföldi beautyblog-műfajt, ahogy azóta sem sikerült senkinek. Egy igazi profi volt, akinek az egyetlen fellelhető régi videóját is csak azért tudtam megtalálni, mert kirakták Subbára, mert Plastic Tinkerbellt vagy gyűlölni, vagy imádni lehetett csak. Ha 2012-ben tizenévesként tudtál valamit a sminkelésről vagy az öltözködésről, azt Plastic Tinkerbelltől tanultad meg. 

Sosem volt kellemetlen vagy erőltetett, és ezt most teljesen komolyan mondom, minden egyes mozdulat és bevett szokás, amit ma a beautybloggerek csinálnak, Plastic Tinkerbell videóihoz vezethetőek vissza. Talán két évet is megélt a csatornája, amikor egyszer csak abbahagyta az új videók feltöltését, később pedig valaki le is törölte a csatornáját. Én nem tartom kizártnak, hogy ő maga volt, de nem is hibáztatom érte, ha szeretett volna néhány dolgot maga mögött tudni.Az új csatorna első videójában ő maga mond el minden fontosat az eltűnéséről és az újrakezdésről:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt