Mit jelent az, ha a kormány propagandaminisztere az előzetesből szabadult rezsicsökkentővel mulat?

2016 február 15., hétfő 11:06
129Bulvár Antal volt fideszes frakcióvezető hivatalos címe október óta "Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter", de a legtöbben egyszerűen propagandaminiszternek hívják, a feladata ugyanis bevallottan a kormányzati kommunikáció irányítása. Függetlenül attól, hogy az embernek egyébként mi a véleménye róla, az vitathatatlan, hogy Bulvár ügyes kommunikátor, aki a mindig pontosan tudja, mi az Üzenet és azt is, hogy azt hogyan lehet a leghatásosabban eljuttatni a célcsoporthoz, ami az ő esetében a legtöbbször a magyar választópolgárok összessége.

Bulvár a hétvégén ismét bravúrosan teljesített, amikor ellátogatott szülőhelyére, a Story magazin gálájára, ahol látszatra csak szelfizett és táncolt, valójában pedig dolgozott, hiszen ebben a pozícióban ez a természetes, sőt az elkerülhetetlen.Bulvár jelenlétének azért volt önmagán túlmutató jelentése, mert az eseményen teljes természetességgel együtt szórakozott Galambos "Az Igazi Rezsicsökkentő" Lajossal, az áram- és gázlopás gyanújával negyedévet előzetesben töltő, nemrég szabadult bulvármagazin-lakóval. Bulvár Antalt és Galambos Lajost nemcsak az köti össze, hogy mindkettejük lakhelye a Story magazin, miközben hobbitelket és második rezidenciát tartanak fenn a Borsban, illetve a Blikkben, amely lapnak Bulvár polgármesterként konrétan bronzszobrot állíttatott a Belvárosban. Az is összeköti őket, hogy miközben Antalnak csodálatos módon elkezdett magától nőni a lakóparki lakása, Lajosnak csodálatos módon el kezdett csökkenni a lakóparki villanyszámlája.

Antal és Lajos vidám közös bulizása világos üzenetet sugároz a magyar választók bulvárfogyasztó része felé: engedjétek el magatokat és hagyjátok történni a Csodát, nincs ebben semmi kínos vagy főleg vállalhatatlan. A NER a jókedvű, élelmes magyaroké, akiket nem korlátozhatnak olyan kommunista maradványok, mint egy képviselői vagyonbevallás vagy egy mérőóra.

Bulvár Antal és felesége, Bulvárné Gaál Cecília kicsattanóan jókedvű képeit nézve jöttem rá, hogy Orbán Viktornak tényleg igaza van, és az emberektől eltávolodott, képmutató nyugati liberális demokrácia ideje lejárt. A nyugati politikusok például képtelenek lazán jól érezni magukat nyilvános helyeken, és, miközben egy visszacsurgatott 20 százalékkal sem jobbak a mieinknél, úgy viselkednek, mint valami bigott vénkisasszonyba oltott erkölcstanár.

És még ezek akarnak minket kioktatni!

Bulvár miniszter közös bulija a Kézműves Rezsicsökkentővel a politika emberibb, őszintébb és magyarabb arcát mutatja meg nekünk, miközben tükröt tart az erkölcscsősz liberális kapitalizmus elé. Most őszintén: a két rendszer közül melyik az, ahol tényleg az élelmesebb győz, érkezzen bárhonnan is? Itt van a válasz, egyetlen kackiásan félrecsapott propellernyakkendőben. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt