Új mérföldkő a magyar mérföldkőiparban: ráépül a testalkati mutatók mérésére a Honvéd Testalkati Program

egészség
2016 február 15., 05:30
comments 20

"A testalkati mutatók mérése és a ráépülő Honvéd Testalkati Program (HTP) mérföldkő lehet a Magyar Honvédség (MH) személyi állományának életében" - jelentette ki (be?) Szabó István vezérőrnagy a Magyar Hírlap hétfői számában megjelenő interjújában.

A lap szerint a mérföldkő elsődleges célja, hogy egyénre szabottan adjon tájékoztatást a résztvevőknek arról, hogy miként tudják megelőzni azokat a krónikus betegségeket, amelyek

"nemcsak egészségügyi, hanem a honvédségi pályafutásukat is befolyásolhatják".

A törvényalkotók annyira aggódnak a honvédek egészségügyi pályafutásáért, hogy Szabó szerint néhány év múlva már jogszabály teheti kötelezővé a nem megfelelő testalkati mutatókkal rendelkezők részvételét a Honvéd Testalkati Programban. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.