A Klik szerint Pukli István félrevezette a közvéleményt

2016 február 17., szerda 17:38
354

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ sajóirodája azzal közleményben reagált a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának keddi nyilatkozatára, aki az Egyenes beszédben azt mondta, hogy teljesen rászállt a Klik

Elmondta, hogy bekértek tőle egy csomó dokumentumot, köztük a szülői értekezletek jegyzőkönyvét,illetve egy részletes beszámolót arról, milyen körülmények között mentek el tüntetni Miskolcra az iskola tanárai, és hogyan tájékoztatták a szülőket a lázadó miskolci gimnáziumot támogató nyílt levelükről.

A Klik azonban visszautasítja a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának vádjait. Szerintük „Pukli István igazgató tudatosan félrevezeti a közvéleményt, amikor azt sejteti, hogy a KLIK valamiféle nyomásgyakorlás miatt vizsgálja, maradtak-e el indokolatlanul órák február 3-án. A KLIK az ügy végére akar járni, mert a diákok érdeke az első, és az iskolában minden mást megelőz."

 "Magyarországon mindenkinek joga van a gyülekezéshez és véleménynyilvánításhoz, a zuglói iskola tanárai természetesen olyan demonstráción vesznek részt, amilyenen akarnak. Ez azonban álláspontunk szerint nem jelenti azt, hogy a gyermekek, a tanítás és a munkavégzés kárára tehetik ezt. A politikai demonstrációkon való részvétel a gyermekek tanítását semmiben nem befolyásolhatja."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt