Kész: Londonban nyitott ifjúsági irodát a kormány

POLITIKA
2016 február 17., 22:08

Megnyitotta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az 

első külföldi Új Nemzedék Központot Londonban. 

Novák szerint

"a program egyik fő célja a magyar tehetségek támogatása, és a londoni iroda megnyitásával a tárca az Egyesült Királyságban élő magyaroknak kíván további kapcsolatteremtési lehetőséget teremteni Magyarországgal."

photo_camera

Az államtitkár szerint 

"ez egy izgalmas kísérlet",

 és már az eddigi visszajelzések óriási igényt jeleznek. Novák Katalin szerint az Egyesült Királyságban élő magyar fiatalokat a kormány nagyon fontos erőforrásnak tekinti, és ha sikeresek a saját területükön, akkor munkájukból és tehetségükből Magyarország is profitál. Hogy hogyan, arról nem beszélt az államtitkár. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.