A belga alagutak tervrajzait megehették az egerek

ÁLLAT
2016 február 19., 06:20

Kiderült, hogy az egyre rosszabb állapotban lévő belga alagutak tervrajzait évekig a Reyers-viadukt alatt tárolták, és azokat belga sajtóértesülések szerint valószínűleg megették az egerek.

Legalábbis ezt válaszolta az illetékes a volt közlekedési miniszter azon kérdésére, mi lett a tervrajzokkal, miután a hatáskör átkerült a brüsszeli kormányhoz.

A terveket 1989-től csak átmenetileg tárolták volna ott, ahol építési anyagokat tároltak, de végül 20 évig porosodtak az eldugott helyen. 2010-ben szállították át egy raktárba, ott üthettek rajtuk az egerek. Állítólag. (Xpats)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.