A világ legnagyobb fedett vízi szórakoztató központját tervezik Balatonalmádi mellé

gazdaság
2016 február 19., 19:26
comments 85

A 110 hektáros, fedett, egész évben nyitva tartó vízi szórakoztató központot terveznek Balatonalmádi és Balatonfűzfő közé, írja a balatontipp.hu. A tervek mögött Gulyás Péter áll, aki már nevet is talált a projektnek:

Aqua Regnum Hungary.

A tájképet durván megtörő létesítmény állítólag 

700 milliárdba kerülne,

de legalább lenne végre egy medence, amiben a Kárpát-medencében fellelhető összes gyógyhatású vizet ki lehetne próbálni. Az ígéretek szerint 1200 embernek munkát adó komplexum valós terveiről, finanszírozásáról és építési időpontjáról nincs információ. Főleg, hogy Gulyás nem máshoz,

mint az állami szerepvállaláshoz köti a beruházást. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.