Győzött a pornó: Kaliforniában nem lesz kötelező a koton a filmekben

SZEX
2016 február 19., 07:45
comments 142

A munkahelyi biztonságot felügyelő kaliforniai szervek elutasították a javaslatot, hogy a pornószínészeknek a filmekben kötelező legyen óvszert használniuk.

Egyetlen szavazat hiányzott, csak hárman szavaztak mellette, de négy kellett volna.

Julia Bernstein szóvivő azt mondta, most más módját keresik majd annak, hogy biztonságosabbá tegyék a pornómunkahelyeket.

A testület tagjai több mint 5 órán át hallgattak meg olyanokat, akik elmagyarázták, hogy a nézők nem fogják nézni az óvszeres pornófilmeket, ami miatt megint az illegális pornóbiznisz pörögne fel, és így az eddig elért biztonsági eredményeket is elbuknák, például a 14 naponta esedékes szűréseket. (Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.