Ma ünnepli 20. születésnapját a magyar D'n'B

ünnep
2016 február 19., 13:14
comments 38

Az én életemben meg volt némi jelentősége ennek a műfajnak, amit ma nagy bulival ünnepelnek. Úgy vagyok ezzel, mint Garibaldi kortársai voltak a marsalai partraszállással:

utólag már úgy emlékszem, hogy én is ott voltam a legelső buliban,

pedig akkor pár ezer kilométerrel arrébb voltam, úgy pedig aligha. De 1996 nyarán már csapattam a Nagycirkuszban, ahova amúgy Másfélre mentünk, de ami utána jött, az még sokkal jobb volt. Az ünnep tiszteletére hadd rakjak ide búcsúzóul valamit még régebbről, amit bármikor szívesen berakok, ha bármilyen felszínes apropót találok rá. Most például azt, hogy ebből fejlődött ki a drum and bass:

RECLAIM THE STREETS!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.