Megszökött mikronéziai börtönéből a milliomos drogcsempész

külföld
2016 február 19., 12:25
comments 32

Fogta magát, és kirohant a börtönből a drogcsempészettel vádolt Junior Larry Hillbroom, a DHL-alapító Larry Hillblom egyik örököse. Hillblomnak rengeteg házasságon kívül született gyereke volt, közülük négyen tudták örököseként elismertetni magukat. A nevét apjától eltérően író Junior Larry volt az egyikük, több millió dollárt örökölt.

Hillbroomot 160 gram metamfetamin csempészetével vádolja a mikronéziai Palau ügyészsége. A bíróság csütörtökön félmillió dolláros óvadékot szabot ki, de Hillbroom ezt megspórolva egy látogatóval való találkozása után szimplán kirohatn a börtönből, bepattant egy, a kapu előtt várakozó fehér furgonba, majd nyomtalanul eltűnt.

A furgon sofőrjét a rendőrség pénteken elfogta, a milliomos örököst viszont nem találják.

Hillbroom 1999-ben örökölt 90 millió dollárt, azután, hogy a 80-as években Mikronéziában letelepedő, ázsiai nők sokaságának ismeretlen számú, sajátjaként el nem ismert gyermeket nemző, 1995-ben elhalálozott Hillblom szeretői közül négyen sikeres apasági keresetet nyújtottak be. A palaui Hillbroom mellett két fülöp-szigeteki nő és egy vietnami férfi örökölt még 90-90 millió dollárt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.