Bekockásodik a Jobbik is

POLITIKA
2016 február 20., 14:19"Hétfőn kockás ingben megyünk dolgozni. A Jobbik-frakció kifejezi szolidaritását a tiltakozó pedagógusokkal és diákokkal" 

- írja a Facebookon Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki szerint a kormány megpróbál politikai síkra terelni egy szakmai vitát, csak azért, mert valójában képtelen megoldani a köznevelés problémáit. 

Vona szerint "gyomorforgató karaktergyilkosságba" kezdett a kormány és médiája, aminek célpontja mások mellett Dúró Dóra, az oktatásért felelős kulturális bizottság elnöke is, ezért is szolidarítanak a tiltakozókkal. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.