Ricsipít nevezte ki a kormány az NKA Könnyűzene Kollégiumnának élére

kultúra
2016 február 20., 13:28

A Vs szúrta ki, hogy Nemzeti Kulturális Alap tisztújítása során miniszteri hatáskörben a Könnyűzene Kollégium vezetőjének Ricsipít, vagyis Dósa Richárdot, az Animal Cannibals alapító tagját nevezték ki. 

A szakmai szervezetek által delegált tagok közül nem maradt ki Spigiboy sem, aki Spiegelhalter László néven Vácrátót polgármestere, a MAHASZ elnökségi tagja, a Dj Szövetség alelnöke.

Rajtuk kívül ott van még Póka Egon zenész, zeneszerző, a Kőbányai Zenei Stúdió Művészeti Szakképzőiskola alapító-igazgatója.

 Az MMA Zsoldos Béla Liszt-díjas zeneművészt delegálta, és miniszteri hatáskörben kinevezett személyként a kollégium tagja továbbá Kisszabó Gábor zenész, zeneszerző, kulturális menedzser, producer, valamint Tóth Szabolcs zenész, zeneszerző, producer, a Sugarloaf zenekar alapítója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.