Halálra verte a feleségét, elítélték, most a gyerekei örökségét tette pénzzé

bűnügy
2016 február 22., 09:27
comments 53

A férfi, L. Péter Tenerifén lévő házuk garázsában verte halálra feleségét, majd a tengerparton akarta elrejteni a holttestet, de lebukott. 19 évre ítélték, és a gyerekei részére 93 millió forint kártérítést kell fizetnie. Ezt a pénzt a tulajdonában lévő tenerifei és egy magyar ingatlan eladásából, vagy átruházásából kellene előteremtenie, de a börtönben ülő férfi édesanyja segítségével a budapesti lakását titokban eladta. A gyerekek másik nagymamája most perelni fog, hogy visszaszerezze az eladott ingatlant. (Blikk)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt