Ötszáz határsértőt fogtak el a hétvégén

migráció
2016 február 22., 06:09
comments 127

Tavaly ősz óta a legtöbb, 501 határsértőt fogtak el péntektől vasárnapig. A police.hu szerint szerint pénteken 113, szombaton 151, vasárnap pedig 237 határsértőt találtak.

photo_camera

Az év első heteiben naponta átlagosan tíz embert kaptak el, január végén és február első napjaiban már előfordult, hogy egy nap alatt majdnem hetven határsértőt tartóztattak fel.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség tavaly szeptember óta 1325 elkövetővel szemben határzár tiltott átlépésének bűntette, három esetében határzár megrongálásának bűntette miatt kezdeményezett gyorsított bírósági eljárást. (MTI)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.