Fidesz: A szocialisták csak a balhéban érdekeltek

politika
2016 február 23., 15:17
comments 315

Közleményt adott ki a kormánypárt a kedd délelőtti eseményekről. 

Mondjuk arról nem írnak, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy  Fidesz alelnöke, Kubatov Gábor által irányított Fradi Security több tagja is felbukkant a Nemzeti Választási Iroda épületében, hogy ellehetetlenítsék az MSZP vasárnapi népszavazási kezdeményezésének benyújtását. Másról viszont igen, ezt szó szerint idézzük:

"A szocialisták csak a balhéban érdekeltek

A népszavazás kezdeményezésének feltételei általánosan ismertek és mindenki számára kötelezőek. Immár sokadjára fordul elő, hogy a szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni. Nyilvánvaló, hogy csak a botránykeltésben érdekeltek. Ezzel a szocialisták ma is csak a teljes alkalmatlanságukról tettek tanúbizonyságot. A Fidesz elítéli a történteket és a szocialisták botránykeltését. 

A Fidesz-frakció minden, a Nemzeti Választási Irodánál történt eseménnyel kapcsolatban megfogalmazott vádat visszautasít." (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.