Itt a bizonyíték, hogy összejátszottak a verőember külsejű kopaszok a rejtélyes idős nővel

A nap nagy kérdése, hogy milyen kapcsolat volt a kedd délelőtt a Nemzeti Választási Iroda épületében felbukkanó Fradi Security-s kopasz kigyúrt férfiak és a népszavazási kezdeményezést beadó idős, szót nem szóló nő között. 

Ezt nem volt könnyű eldönteni, mivel a helyszínen senki nem kommunikált semmit, a kopaszok azt sem tudták, hol vannak, és az idős nő sem nyilatkozott a sajtónak. Róla azóta kiderült, hogy az egykor még a Fidesz színeiben induló herceghalmi polgármester felesége, Erdősi Lászlóné.

Ezt erősíti meg az a tény is, amire egy olvasónk hívta fel a figyelmünket. Az épületbe délelőtt csak akkor engedtek be bárkit, ha volt nála egy népszavazási kezdeményezés. Ezért szorongattak a Kubatov Gáborhoz köthető kopasz férfiak is mappákat. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy ők milyen papírokkal érkeztek, hiszen végül kezdeményezést az idős nő adott be, megelőzve az MSZP-s Nyakó Istvánt.

Az Origó cikkében azonban felbukkant egy fénykép, amin az egyik kopasz férfi kezében lévő mappa látható, amint a hátulról beérkező fény átvilágítja. Az Origó is felfedezte, hogy ott látszódik valamiféle szöveg, viszont ők arra jutottak, hogy nem lehet elolvasni mi van oda írva. Olvasónk viszont feljavította a kép minőségét, és így kiderült, hogy a kopasz férfi kezében egy Erdősi Lászlóné aláírással ellátott beadvány van, azaz vélhetően ugyanaz, amit végül az idős nő is be tudott adni. 

Kattintásra nagyobb lesz!