Egykor fideszes polgármester felesége előzhette be az MSZP-t

POLITIKA
2016 február 23., 18:11
comments 279

Az Index értesülései szerint Erdősi László András herceghalmi polgármester felesége volt az a rejtélyes és szótlan asszony, aki kedd délelőtt nagydarab kopasz férfiak segítségével megelőzte az mszps Nyakó Istvánt a Nemzeti Választási Iroda épületében. 

A lap utol is érte a házaspárt telefonon. Erdősiné, amikor megtudta, hogy újságírók hívták, lerakta a kagylót, de pár perccel később férje már nem cáfolta, felesége járt reggel a népszavazási papírokkal Budapesten. Viszont semmiféle további részletet nem árult el. 

Ahogy délelőtt a nő sem árult el semmit a helyszínen jelenlévő újságíróknak. 

Erdősi László 1990-ben lett fideszes színekben önkormányzati képviselő az I. kerületben, később alpolgármester is volt. 2010-ben még a Fidesz jelöltje volt Herceghalmon, 2014-ben viszont függetlenként indult és a Fidesz indított is ellene másik jelöltet. Hogy mi volt a szakítás oka, arról nem tudni. A lap kitér arra is, hogy úgy értesültek, Erdősiné "Az én miniszterelnököm" feliratú, Orbán Viktort ábrázoló kitűzővel járt a városban a kampány idején. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.