Végre látható, hogyan fordult ki a teremből Kovács Zoltán, amikor Habony Árpádról kérdezték

POLITIKA
2016 február 23., 19:16
comments 238

Írtunk mi is arról, hogyan távozott primadonnaként Kovács Zoltán kormányszóvivő egy keddi sajtótájékoztatóról, amikor kérdést kapott arról, hogy adott-e neki tanácsot Habony Árpád. 

Most az RTL Klub híradójának köszönhetően végre látható is a jelenet:

Kovács a Szép-kártyát és Erzsébet-programot elkaszáló EU-s döntéssel kapcsolatos kormányvéleményt ismertette, és már előre közölte, hogy más kérdésekre nem fog válaszolni. Arra azonban senki nem számított, hogy amikor elhangzik majd az első más témával kapcsolatos kérdés, akkor fogja magát és kimegy.

Az RTL Klub riportjából kiderül, hogy próbálták Orbán Viktort is kérdezni Habonyról szerdán Szekszárdon, de Havasi Bertalan nem engedte a stábot kérdezni.


Bár Kovács teljesítménye Habony-ügyben nem rossz, de azért az elmúlt napok legerősebb produkcióját még mindig a kérdéstől teljesen lefagyó Kósa Lajos hozta össze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.