Végre látható, hogyan fordult ki a teremből Kovács Zoltán, amikor Habony Árpádról kérdezték

2016 február 23., kedd 19:16
243

Írtunk mi is arról, hogyan távozott primadonnaként Kovács Zoltán kormányszóvivő egy keddi sajtótájékoztatóról, amikor kérdést kapott arról, hogy adott-e neki tanácsot Habony Árpád. 

Most az RTL Klub híradójának köszönhetően végre látható is a jelenet:

Kovács a Szép-kártyát és Erzsébet-programot elkaszáló EU-s döntéssel kapcsolatos kormányvéleményt ismertette, és már előre közölte, hogy más kérdésekre nem fog válaszolni. Arra azonban senki nem számított, hogy amikor elhangzik majd az első más témával kapcsolatos kérdés, akkor fogja magát és kimegy.

Az RTL Klub riportjából kiderül, hogy próbálták Orbán Viktort is kérdezni Habonyról szerdán Szekszárdon, de Havasi Bertalan nem engedte a stábot kérdezni.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 57%;"><iframe src="http://rtl.hu/embed/1048091" frameborder="0" allowfullscreen="true" style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Bár Kovács teljesítménye Habony-ügyben nem rossz, de azért az elmúlt napok legerősebb produkcióját még mindig a kérdéstől teljesen lefagyó Kósa Lajos hozta össze.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt