Répát cipelő srácért őrül meg a Fülöp-szigeteki internet

külföld
2016 február 23., 16:56
comments 98

A semmiből lett országos híresség a vidéki fiatalból, akiről egy fénykép kezdett el keringeni az interneten, amint éppen répát cipel. A vidéki régióban fekvő Sagada falvának répacipelője előbb saját hashtaget kapott, #carrotman néven, majd hamar az is kiderült, hogy Jeyrick Sigmatonnak hívják.

photo_camera

Rövid idő alatt óriási rajongóbázisa lett, amit annak az egyszerű ténynek köszönhet, hogy az ország netező női lakossága szerint veszett jól néz ki. Sokan különféle ázsiai hírességekhez hasonlítják, egymást érték a Twitteren a posztok. Azóta az is kiderült, hogy a srác egyetemre jár, de további részletek még nem kerültek elő, pedig sok lap próbálja vele felvenni épp a kapcsolatot.

photo_camera

 (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.