Visszatér minden idők legszebb természetfilm sorozata, a Planet Earth

FILM
2016 február 23., 15:26
comments 34

A sorozat eredetileg 2006-ban futott, Magyarországon is bemutatták Bolygónk, a Föld címmel. Az első évad volt az első olyan dokumentumsorozat, amit HD-ben forgattak, a BBC-s produkció nagyot dobott a HDTV-k népszerűségén.

Egy kis részlet a régi évadokból:

A szakadatlan technológiai fejlődés nem áll meg, az új évadot 4K-ban fogják vetíteni. 

Összesen hat rész készült el, ezekhez a nyersanyagot az elmúlt három évben vették fel drónok segítségével. A brit verziót ismét David Attenborough fogja narrálni, az amerikait pedig lehet hogy megint Sigourney Weaver. Arról még nem tudni, hogy pontosan mikor jön a bemutató. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.