Egy ápoló lopott az idős betegektől a szentesi kórházban

bűnügy
2016 február 24., 11:50
comments 35

Február 23-án reggel jelentette a rendőrségen a szentesi kórház, hogy egy 90 éves pácienstől eltűnt 6000 forint a párnája alatt tartott pénztárcájából.

A gyors nyomozás kiderítette, hogy a lopással az egyik 53 éves ápoló, K. József gyanúsítható alaposan, és az is kiderült, hogy a férfi korábban már két hasonló bűncselekményt is elkövethetett.

A férfi ellen védekezésre képtelen, illetve a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személytől való elvétellel elkövetett kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.