Elkábította fiát, mielőtt megölte volna

Tbg
bűnügy
2016 február 24., 06:04
comments 49

A Blikk azt írja, gyógyszerrel altatta el a fiát, megvárta míg elalszik, betakarta, majd csak azután ölte meg P. Bernadett, aki végül saját magával is végzett a XVIII. kerületben.

A nő, akit nemrégiben alkalmasnak találtak rendőri szolgálatra a pszichológiai teszteken, zaklatott búcsúlevelet is hátrahagyott. 

A Blikk úgy tudja, P. Bernadett apja halála készítette ki, idegileg nem bírt a gyászt. Egy időre fel is függesztették, ám visszatért dolgozni. Élettársa elhagyta.

A fiút halála napján kikérte az iskolából anyja, aki fegyvert is szerzett valahonnan, szolgálati fegyvert ugyanis nem tarthatott. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.